U denkt er over om uw huis in de stille verkoop te zetten. Waar moet u dan vooral op letten? In elk geval op het feit of uw makelaar over een goed en breed netwerk beschikt en uw gegevens vertrouwelijk behandelt. Gelukkig zit u juist wat dit betreft bij Thuis Totaal Makelaars goed. Maak gerust vrijblijvend een afspraak met ons om de stille verkoop-methode te bespreken.

Plan van aanpak

Gaat het in uw geval om verkoop van bijzonder vastgoed, zoals een monument of een ander uitzonderlijk object, en is er niet per sé spoed bij en/of hebt u liever niet, dat dit in alle openbaarheid gebeurt, dan behoort de discretere, zogenoemde stille verkoop tot de mogelijkheden voor u. Hiervoor gaan we met u om de tafel om u bij te staan bij het wikken en wegen, om met elkaar uiteindelijk te komen tot een stappenplan. Dit plan kan gericht zijn op een geheel niet openbaar zichtbaar verkooptraject, of uw vastgoedobject in besloten kringen promoten (zoals op bijvoorbeeld niet op Funda.nl, maar wel middels speciaal hiervoor ontworpen flyers voor een selectief publiek).

Netwerk

Geregeld melden zich aspirant-verkopers bij ons, die bij voorkeur hun woning of ander type vastgoed op discretere manier bekend willen maken onder een kring van enthousiaste aspirant-kopers. Ons netwerk dat rijkt tot in de woningmarkt, bedrijfsonroerendgoedsector en bijzondere vastgoedobjectenhandel bewijst hier zijn nut.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over onze stille verkoopprocedure. Ook u kunt de vruchten plukken van ons uitgebreide professionele netwerk!